БЪРЗИ ВРЪЗКИ:
» ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ
» КОНТРОЛ НА ДОСТЪП
» АЛАРМЕНИ СИСТЕМИ
» ПОЖАРОИЗВЕСТЯВАНЕ
» ГОТОВИ РЕШЕНИЯ
1517 София, ул. "ЗЛАТОСТРУЙ" № 18А, тел. +359 2 816 4911, 20, факс: +359 2 816 4916
Системи за сигурност които работят
Начало Профил Продукти и услуги Партньори на фирмата Клиенти
Ценова листа Downloads Форум Контакти Промоции
профил на фирмата

Комел Софт Секюрити ЕООД е доставчик на цялостни охранителни решения - фирмата проектира, изгражда, внедрява и поддържа системи за сигурност в следните направления:

  • Компютърно базирано видеонаблюдение
  • Системи за контрол на достъпа и работното време
  • Сигнално охранителна техника (СОТ)
  • Системи за пожароизвестяване

Фирмата бе създадена през 2006 г. като наследник на дейността с охранителна техника на Комел Софт Мултимедия ЕООД - първата българска компания, която още през 2000 г. представи на българския пазар компютърно базираните системи за видеонаблюдение.

Комел Софт Секюрити има зад гърба си близо 10-годишен опит в разработката на системи за сигурност и разполага с отлично обучени и опитни кадри - гаранция за успешното проектиране и внедряване на охранителни системи от всякакъв тип и мащаб.

Клиенти на фирмата са както частни лица и малки фирми, така и голям брой от най-големите компании от всички отрасли на бизнеса в България - големи производствени предприятия, търговски вериги и бензиностанции, увеселителни паркове, банкови институции.
Списък с част от нашите клиенти и най-значимите реализирани проекти можете да окриете в референтната ни страница.

Нашите стабилни контакти с международните ни партньори са предпоставка за това да успеем да предлагаме цялостни решения на своите клиенти - от първоначалния проект, през набавянето на необходимата техника, до монтажа, обучението и поддръжката - на всички тези етапи Вие контактувате само с една фирма. Едновременно с това, фактът че работим с най-добрите световни производители, Ви гарантира високото качество на използваните от нас продукти.

Бихме искали да Ви уверим, че Комел Софт Секюрити има желанието и възможностите да бъде доставчик на охранителни решения за всеки от Вас, нашите клиенти.

Независимо колко голям е мащабът на проекта, който желаете да реализирате, винаги можете да разчитате че при нас ще получите необходимото внимание, професионална консултация и качествена реализация и поддръжка.

Възползвайте се от нашия опит и ние ще защитим Вашето имущество!

С уважение:
ръководството на Комел Софт Секюрити ЕООД